Kategorija proizvoda

STVORITELJ (KINA) TEHNOLOGIJA CO, LTD


Prekomorska prodaja Dept.


Kontakt: Ms.Yiko Lei


Tel: + 86-755-26710992


Faks: + 86-755-26710105


Mobitel: +8613798299145 (24 sata)


E-pošta:sales@China-creator.com


Ured Add.:6 / F, blok C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan ceste, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong Province, Kina 518072


Tvornica Dodaj: 5/C, 8 zgrada, Zhongyuntai Tehnološkog parka, 1. Tangtou Road, Tangtou zajednice, Shiyan ulica, Baoan District, Shenzhen, Kina

Dom > Vijesti > Sadržaj

ŠTA JE RFID ZA DANAS

Stvoritelj (Kina) tehnologija co | Updated: Jun 15, 2018

RFID tehnologija se veoma brzo razvija u poslednjih nekoliko godina. To je nova tehnologija koja koristi automatsko prepoznavanje ciljeva radio-frekvencija i pristup relevantnim informacijama. RFID tag integrisani impulsni senzor je mali, tako da ljudi mogu nositi. Aktiviranjem pasivnog stanja pripravnosti u cilju smanjenja potrošnje energije i korišćenjem ALOHA metode podele koda sa višestrukim pristupom kako bi se izbjegli sudari, na kraju se spasava interaktivni odgovor na zemljotresu, što znatno poboljšava efikasnost pretraživanja i spašavanja.

Upotreba RFID tehnologije

Tradicionalno, mi koristimo RFID za identifikaciju theanimal i automobila. U starosnoj dobi, RFID se koristi u mnogim oblastima logistike i upravljanja snabdevanjem, proizvodnjom i montažom, rukovanjem avionskim prtljakom, obradom poštanskih / ekspresivnih paketa, praćenjem dokumenata / upravljanjem bibliotekama.

Buduće, RFID aplikacije će biti sveobuhvatno rasprostranjene. Biće sve veći broj kompanija, vlada i organizacija koje traže tehnologiju za praćenje i identifikaciju imovine, opreme, proizvoda i proizvoda, ne samo od hrane, farmaceutskih proizvoda do elektronskih proizvoda automobila, već i od farmi ili proizvođača do potrošača i upotrebe . Slično tome, plasiranje i održavanje velikih projekata su posebno važne, kao što su transport i javne ustanove. Sledeći će se zahvaliti RFID rješenjima za pružanje revizije za različite oblasti.