Kategorija proizvoda

STVORITELJ (KINA) TEHNOLOGIJA CO, LTD


Prekomorska prodaja Dept.


Kontakt: Ms.Yiko Lei


Tel: + 86-755-26710992


Faks: + 86-755-26710105


Mobitel: +8613798299145 (24 sata)


E-pošta:sales@China-creator.com


Ured Add.:6 / F, blok C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan ceste, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong Province, Kina 518072


Tvornica Dodaj: 5/C, 8 zgrada, Zhongyuntai Tehnološkog parka, 1. Tangtou Road, Tangtou zajednice, Shiyan ulica, Baoan District, Shenzhen, Kina

Dom > Vijesti > Sadržaj

RFID čitač kartica: Hitnim slučajevima sport

Stvoritelj (Kina) tehnologija co | Updated: Feb 02, 2016

Kad su velike događaje kada događanja će biti na stadionu. Ali ljudi okupili su se, u slučaju opasnosti kako se nositi s time? Koristimo RFID čitač tehnologija, stadioni za uprave program.
Stadion set na kojem se nalazi RFID oznake RFID oprema, osoblje na terenu i ručni RFID uređaji, kad je hitno, menadžeri komunicirati sa stadiona podzemne nadzorni centar koristeći bežični sistem, izvješće u prirodi i mjestu održavanja.
Kad dođe trenutak, vratara Pritisnite gumb povezan s događajem. Aktivni RFID oznaku sa opremom onda šalje svoj Jedinstveni ID broj, kao i zahtjev za odabir vrste usluga po 13 pristupne točke na nedavnom. Softver ogrlice, prijenos podataka softver sistem, koji zatim će oznaku ID broj odgovaraju lokaciji i prirodi poziv s pristupne točke, se prikazuju na velikim računalo zaslon zapovjedno središte.
RFID softver također mogu pružiti stadion menadžeri s poslovne analize, tako da oni mogu procijeniti kako odgovoriti i riješiti događaje. Oni također mogu biti pred ekran računala u realnom vremenu vidjeti ako osoblje su stigli na mjestu.